design.nl
Sluit Filter
Search:
Dutch design news website

DUTCH DESIGN DOUBLE

Twee Nederlandse steden, meer dan twintig designevents, verspreid over twee maanden. Dutch Design Double viert Nederlands design van 1 september tot en met 31 oktober 2010.

Event date: 04-09-2009 to 04-09-2009

By Editor Design.nl / 27-05-2011

Twee Nederlandse steden, meer dan twintig designevents, verspreid over twee maanden. Dutch Design Double viert Nederlands design van 1 september tot en met 31 oktober 2010.

Amsterdam heeft haar beroemde Dam; Utrecht de beroemde Dom. Amsterdam is de
geboorteplaats van Droog Design; Utrecht de geboorteplaats van Rietveld. In Amsterdam huist de flagshipstore van Marcel Wanders, Utrecht heeft het fantastische Dick Bruna Huis.  
 
Onder de paraplu Dutch Design Double zijn Amsterdam en Utrecht van 1 september tot en met 31 oktober 2010 gastheer van internationaal georiënteerde designevenementen. Beide steden bundelen hun krachten en tonen een exclusieve selectie van design, mode en nieuwe media projecten.  

Dankzij het Rietveld jaar en de expositie 'Rietvelds Universum' vanaf 20 oktober in het Centraal Museum Utrecht, ligt de focus van Dutch Design Double 2010 op de ontwerper Gerrit Rietveld. Verwacht een Rietveld kamer bij Elle Inside Design, een Rietveld concert door C-mon & Kypski en openstelling van de Rietveldgebouwen. Daarnaast biedt Dutch Design Double een overzicht van de designactiviteiten in september en oktober, zoals Dare/MaHKU, Picnic en Woonbeurs.

Het programma is vanaf half juni te vinden op deze website.

Add to favorites
Share this:

Additional information

Points of sale

Related

Dutch Design Double
Piet Heinkade 181k
Amsterdam
The Netherlands

Rating

star1 star2 star3 star4 star5

( 1 Votes, average: 5 out of 5)

click to vote

Mail this item

Your favourites

You have no favourites